Produkter & Tjänster

Företaget

Verksamheten startade 1997 i Aktiebolaget Irmani och drivs sedan 1999 under företagsnamnet Alibi.

Vår huvudsakliga verksamhet är att hjälpa företag och organisationer att tillverka egna hudvårds- och hygienprodukter. I vårt Private Brand åtagande ingår allt som behövs för att leverera en färdig produkt enligt kundens önskemål: vi skapar och tillverkar själva produkten, föreslår en lämplig förpackning, förser den med önskad logo och text samt ordnar med transporten. Under hela processen bistår vi med råd både vad gäller ingredienser som utseende.

Alibi importerar, marknadsför och säljer produkter av hög kvalitet för hudvård, hygien och aromterapi. Alibi är generalagent för dessa produkter.

Våra kunder

Våra kunder är i huvudsak företag och organisationer som beställer produkter med eget varumärke, t ex organisationer och hudvårdssalonger. Privatpersoner kan handla on-line en del av våra produkter genom vår Internetbutik.

Våra leverantörer

Våra leverantörer är europeiska laboratorier som är specialiserade inom framställning av hudvårds- och hygienprodukter. Vi har ett väl etablerat samarbete med dem som generalagent för deras produkter.

Kontakta oss för mer information

Era produkter?

Alibi.se
Legotillverkning
Aromterapi
Glidmedel
Kondomer SOFT
Företaget & kontaktinfo
Återförsäljare & produkter
Webbkarta
English
Español

 

 

 

Choose Your Language Adress & kontaktinformation Säte & skatter Telefon & e-post
   

Alibi
Östermalmsgatan 35
114 26 STOCKHOLM

Företagets säte: Stockholm
F-Skattsedel
Moms- och VAT-registreratTel 08-10 74 88
© 2002 Alibi
http://www.alibi.se