Produkter & Tjänster

Franska kondomer

Du kan beställa SOFT's kondomer med din egen logo och ditt budskap

Som generalagent för SOFTs kondomer är vi stolta över att ha fått förtroendet att distribuera Laboratoires SOFTs produkter. Dessa är av mycket hög kvalitet och det varierade produktutbudet passar alla försäljningskanaler.

En stor leverantör
SOFT etablerades i Frankrike 1989. I Frankrike är SOFT rankad 4:e största distributör av kondomer med en volym på 20% av den totala marknaden. SOFT fick t ex äran att vara den officiella leverantören av kondomer då fotbolls-VM ägde rum i Frankrike 1998.

SOFT är både CE- och NF-certifierade
CE-certifikatet är EUs kvalitetskontroll, vilket krävs för att få distribuera kondomer inom EU. NF (Norme Française) är ett franskt system för att certifiera produkter. NF anses vara världens strängaste norm för kondomer. NF-certifieringen är ett frivilligt initiativ från fabrikanten för att ytterligare garantera produktens kvalitet. NFs tester görs om varje år.

Två serier – varuhus och apotek
SOFT tillverkas i två serier. Den ena distribueras via varuhus som t ex Intermarché, Galeries Lafayette, Monopirx, m fl. Den andra distribueras via apotek, automater i skolor och universitet, sportanläggningar, sjukhus, byråer för familjeplanering, Röda Korset samt via organisationer som arbetar mot spridningen av HIV som Solidarité SIDA, Cafe Branche och Geste Tranquille.

Ett stort och varierat utbud
Som standard har SOFTs kondomer behållare, de är tunna (0,05–0,06 mm), 185 mm långa och 52 mm breda. Kondomerna är behandlade med silikon (dimethyl polysiloxane). Vidare kondomer finns också, liksom med olika dofter, smaker och ytor. Förpackningarna är fykantiga med måtten 55 x 55 mm. Kondomerna levereras i askar innehållande från 3 till 24 st eller i polybags innehållande 144 st (”lös vikt”).

Förpackningar för butiksförsäljning och automat
I serien finns boxar för försäljning över disk samt även en automat för försäljning av kondomer på offentliga platser.

Ditt företags egen logo och eget budskap
SOFTs kondomer kan paketeras i ett fodral som trycks enligt kundens önskemål. Detta kan göras redan från en beställning på 2.500 st.
Vi kan också trycka direkt på foliet som skyddar kondomen. Denna teknik kräver dock större beställningar.


Exempel på fodral

Är du en privatperson?
Titta under länken Återförsäljare för att hitta webbutiker som säljer SOFTs kondomer online.

Några modeller

Alibi.se
Legotillverkning
Aromterapi
Glidmedel
Kondomer SOFT
Företaget & kontaktinfo
Återförsäljare & produkter
Webbkarta
English
Español


Kondomautomat


Förpackning för automat
finns med 4 eller 6 kondomer


Återförsäljare


Super Safe - Rider


Space - XL


Anatomic


Extase


Extrême - 3 en 1

© 2002 Alibi
http://www.alibi.se